INICIAR SESSIÓ


NIT DE TERROR 2019

Data: 27/10/2019

Autor: vinolo

El dissabte 9 de novembre Lliçà d'Amunt viurà una nit terrorífica en l'antiga masia de Can Malé. La Regidoria d'Infància i Joventut i l'Associació Juvenil Tricic organitzen la 13a Nit del Terror de Lliçà d'Amunt el dissabte 9 de novembre, de 18h a 1h de la matinada, a l'antiga masia de Can Malé situada en l'Espai Municipal Can Malé. Aquesta activitat comptarà amb la col·laboració de més d'una 40a de joves voluntaris i voluntàries del municipi.D ...


Guanyadors del I concurs de curtmetratges de comedia de Lliçà d'amunt

Data: 31/07/2019

Autor: thor

El passat dia 19 de juliol va tenir lloc el I concurs de curtmetratges de comèdia de Lliçà d'amunt que va tenir lloc a l'era de la Biblioteca Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt. En aquesta tarda es van projectar els projectes finalistes i després d'una votació popular posterior es van triar als guanyadors: 1r lloc - Un viaje a tomar por culo de Chesco Murillo.  2n lloc - Cocinando de Marco Araujo 3r lloc - Mi gran sueño de Carlos Solís y Estefanía Serrano


ACTIVITATS DIRIGIDES - RELAXA'T AMB HUMOR

Data: 11/06/2019

Autor: vinolo

Els pròxims dies 19 i 20 de juliol es faran unes classes dirigides a càrrec d'una monitora especialitzada, una de les coses que trobem en l'activitat "Relaxa't amb humor". Aquestes activitats tindran lloc tots dos dies a les 18 hores en l'era de Biblioteca Ca l'Oliveres. Més informació en la pàgina de l'activitat, aquí.


CONCURS DE CURTS - RELAXA'T AMB HUMOR

Data: 11/06/2019

Autor: vinolo

El pròxim 19 de juliol se celebrarà el primer concurs de curts de Lliçà d'Amunt, una de les coses que trobem en l'activitat "Relaxa't amb humor". A les 22 començarem amb les projeccions dels curts presentats i, al finalitzar, projectarem pel·lícules d'humor. Per a ser participant necessitaràs enviar un correu electrònic a l'adreça curtmetratgescomediallica@hotmail.com amb les dades necessàries. Més informació a la pàgina de l'activitat, aquí.


CONCURS DE MONÒLEGS - RELAXA'T AMB HUMOR

Data: 11/06/2019

Autor: vinolo

El pròxim 20 de juliol se celebrarà el primer concurs de monòlegs de Lliçà d'Amunt, una de les coses que trobem en l'activitat "Relaxa't amb humor". A les 20 començarem amb un monologuista estrella sorpresa que farà de mestre de cerimònies, mentre els participants faran les delícies del públic amb els seus monòlegs propis. Per a ser participant necessitaràs emplenar el formulari que trobaràs en la pàgina de la mateixa activitat.