INICIAR SESSIÓHas oblidat la teva contrasenya o tens problemes per a accedir al teu usuari? No et preocupis, et tornem a enviar una de nova. Per fer-ho segueix les següents indicacions:

  1. Tenir un usuari existent al nostre web.
  2. Introduir el correu electrònic associat a l'usuari al camp de sota.
  3. Si la direcció de correu existeix a la nostra base de dades d'usuaris, s'enviarà un correu a aquesta mateixa direcció.
  4. Obre el teu correu, busca el missatge que hem enviat (revisa la carpeta d'Spam) i obre'l (pot ser que trigui en arribar).
  5. En aquest missatge veuràs un botó que et portará al nostre web, li has de fer click.
  6. Quan arribis al nostre web i es mostri el missatge de que tot ha anat bé torna al teu correu, hem enviat un altre correu amb un nova contrasenya per el teu usuari creada aleatòriament.
  7. Dins de l'últim correu, a part de la nova contrasenya, trobarás un botó que et redirigirá a la nostra pàgina d'inici de sessió. Ja pots iniciar la sessió amb la nova contrasenya.
  8. Per raons de seguretat, una vegada iniciada la sessió, vés al panell d'usuari fent click al teu nom d'usuari (surt amb la icona ) i modifica la teva contrasenya per posar una contrasenya que et puguis enrecordar més fàcilment.

Si en algun dels passos has tingut algun problema envia'ns un correu a tricricllica@gmail.com o vés al formulari de contacte i indica'ns el problema.