INICIAR SESSIÓ


Room Escape - Parc de Nadal 2019

Data: 09/12/2019

Autor: vinolo

Arriba un nou Room Escape a Tricric. Aquesta vegada al Parc de Nadal de Lliçà d'Amunt. Com a innovació tenim que en comptes de ser dos dies, en són tres, i que també tenim la possibilitat de poder demanar una hora de forma presencial durant els dies que dura el Parc de Nadal, a part de poder demanar hora a travès del nostre web, com venint fent amb els nostres dos Room Escape anteriors. Inscripcions i més informació a la secció del Room Escape, dins d'Activitats.


INCIDÈNCIA TÈCNICA

Data: 09/12/2019

Autor: vinolo

Recentment hem patit una incidència tècnica amb la connexió a internet que inhabilitava el servidor de TRICRIC. Aquesta incidència ha causat que les inscripcions al Room Escape del 28, 29 i 30 de desembre encara no s'hagin obert. Ben aviat les obrirem, estigueu atents. Preguem disculpin les molèsties.


NIT DE TERROR 2019

Data: 27/10/2019

Autor: vinolo

El dissabte 9 de novembre Lliçà d'Amunt viurà una nit terrorífica en l'antiga masia de Can Malé. La Regidoria d'Infància i Joventut i l'Associació Juvenil Tricic organitzen la 13a Nit del Terror de Lliçà d'Amunt el dissabte 9 de novembre, de 18h a 1h de la matinada, a l'antiga masia de Can Malé situada en l'Espai Municipal Can Malé. Aquesta activitat comptarà amb la col·laboració de més d'una 40a de joves voluntaris i voluntàries del municipi.D ...


Guanyadors del I concurs de curtmetratges de comedia de Lliçà d'amunt

Data: 31/07/2019

Autor: thor

El passat dia 19 de juliol va tenir lloc el I concurs de curtmetratges de comèdia de Lliçà d'amunt que va tenir lloc a l'era de la Biblioteca Ca l'Oliveres de Lliçà d'Amunt. En aquesta tarda es van projectar els projectes finalistes i després d'una votació popular posterior es van triar als guanyadors: 1r lloc - Un viaje a tomar por culo de Chesco Murillo.  2n lloc - Cocinando de Marco Araujo 3r lloc - Mi gran sueño de Carlos Solís y Estefanía Serrano


ACTIVITATS DIRIGIDES - RELAXA'T AMB HUMOR

Data: 11/06/2019

Autor: vinolo

Els pròxims dies 19 i 20 de juliol es faran unes classes dirigides a càrrec d'una monitora especialitzada, una de les coses que trobem en l'activitat "Relaxa't amb humor". Aquestes activitats tindran lloc tots dos dies a les 18 hores en l'era de Biblioteca Ca l'Oliveres. Més informació en la pàgina de l'activitat, aquí.