INICIAR SESSIÓJoc de Rol - FM 2023

Què és un joc de rol?
Un joc de rol és un joc que es basa en la descripció d'una situació fictícia i on els jugadors poden canviar els esdeveniments de la narració pel fet que controlen les accions conscients d'alguns dels personatges del joc. Normalment es juga entre dues o més persones i una de les quals assumeix el rol de Màster, mentre que la resta assumeixen el control dels personatges. Les accions són validades pel Màster mitjançant diversos mètodes, èssent el més comú els daus.

De què tracta la partida?
Ha aparegut una persona morta en una mansió del municipi i arriba el nostre equip d'investigadors per esbrinar què ha passat.

Interpretaràs el paper d'un dels 6 investigadors.

Què necessito per jugar a aquesta partida?
      1. Moltes ganes de passar-ho bé (obligatori)
      2. Set de daus (opcional, nosaltres en tenim)
Qui serà el Màster de la partida?
Víctor Noguera.

Inscripcions i preu
Prem el botó d'inscripció (a dalt o aquí) per reservar el teu lloc. Les places són limitades, i fins al dia 6 de setembre!!
Cal fer un donatiu de 2€ per participant, que inclou la partida, el berenar i beguda.
El donatiu es farà online, mitjançant la plataforma SumUp. El link al pagament serà facilitat per WhatsApp des del nostre telèfon (+34 613 020 006).
No recomanat a menors de 12 anys.

Berenar
L'activitat va acompanyada d'un berenar, a càrrec de l'entitat.
Si tens qualsevol al·lèrgia o intolerància, cal que ens ho facis saber al mateix moment en què contactem amb vosaltres per WhatsApp.

Què passa si es cancel·la l'activitat?
Si l'activitat es cancel·lés (per exemple, per manca d'inscripcions), s'avisarà per WhatsApp i es retornarà l'import del donatiu.