INICIAR SESSIÓROOM ESCAPE - CAN MALÉ

INSCRIPCIONS

Aquí podràs inscriure't a la nostra activitat. Les teves dades seràn incloses al fitxer d'Usuaris de Tricric i al d'inscripció a l'activitat.

Una vegada hagis premut el botó "INSCRIU-M'HI" rebràs un correu amb uns recordatoris, que són sobre la mateixa activitat i la seva normativa.

Marcant la casella "He llegit i accepto la normativa" indiques estar d'acord amb la mateixa. Si no es marca aquesta casella no es podrà participar.

Per qualsevol dubte o incidència, contacte amb nosaltres a travès del correu tricricllica@gmail.com.


NOTA LEGAL: D'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de Dades Personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer d'Usuaris de Tricric, del que és responsable l'Associació Juvenil Tricric i seran objecte de tractament per a la gestió de les diferents activitats i funcions de l'Asscoació en què s'hi participi; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic tricricllica@gmail.com.


INSCRIURE'S

Si ets menor de 14 anys i no tens DNI introdueix 00000000A (8 zeros i 1 A).