INICIAR SESSIÓROOM ESCAPE - CAN MALÉ

Què és un room escape?
Consisteix a entrar en una habitació tancada sent l'objectiu vèncer un seguit de proves i enigmes en menys d'un temps preestablert per poder sortir.

Com ho hem estructurat?
Abans d'entrar farem una petita introducció, requerim als grups que hi siguin 10 minuts abans de la vostra sessió.

El temps que disposem és limitat i no es podran modificar les hores d'entrada i sortida de l'activitat, així que, si us plau, demanem puntualitat.

Grups
Els grups seran d'entre 3 i 6 persones.

L'activitat
És oberta a tothom, grans i menuts, però recomanem com a edat mínima 12 anys, per la seva dificultat. Les sessions, de 50 minuts, es faran durant els dies 26 i 27 de març.

Les sessions sempre començaran a cada hora en punt (recorda que has de venir 10 minuts abans de la teva sessió).

El lloc de l'activitat és la Masia de Can Malé, de Lliçà d'Amunt (Can Malé, s/n). Pots fer servir aquest enllaç de Google Maps: https://goo.gl/maps/KTjDPbFba4AUVBmv8 (la masia és dins del recinte, la porta romandrà oberta i hi ha lloc per a deixar 1 o 2 cotxes).

Inscripcions
L'únic mètode d'inscripció disponible és online.

El període d'inscripció finalitza el dia 25 de març de 2022 a les 23:59. És obligatori llegir i acceptar la normativa de l'activitat abans d'inscriure's, la podràs trobar aquí.

Per inscriure's cal omplir un formulari (el trobaràs aquí) i tan sols una inscripció per grup (una mateixa persona pot inscriure més d'un grup, però només pot participar en un d'ells).

Per poder participar és necessari fer un donatiu de 5€ per persona, s'haurà de fer just abans d'entrar a la sessió a qualsevol membre de TriCric.

Com que l'activitat està monitoritzada amb càmeres, encara que no s'enregistri cap imatge, si ets menor d'edat cal que ens portis una autorització del pare, mare o tutor legal (la pots trobar aquí) amb una fotocòpia del seu DNI. Ens l'hauràs d'entregar just abans d'entrar a la teva sessió.

A les dades proporcionades només hi tindran accés els membres de TriCric.

Si no es veu el formulari d'inscripció contacta amb nosaltres.